Ericom Copy şi-a început activitatea în anul 2004, comercializând o gamă variată de produse IT, calculatoare, scanere şi copiatoare. Cu timpul, acumulând experienţă şi înţelegând adevăratele nevoi ale clienţilor, ne-am axat pe domeniul copiatoarelor şi imprimantelor laser.

În prezent, compania noastră este dealer autorizat al mărcilor Kyocera, Canon şi Xerox şi Business Partner HP. Devotamentul faţă de clienti  ne-a ajutat să creştem şi să construim colaborări solide.

Ne mândrim cu faptul că am reuşit să reducem cheltuielile pentru consumabile şi în general costurile de întreţinere ale aparatelor clienţilor noştri. Soluţiile propuse de noi au fost întotdeauna în acord cu aşteptările clientului şi realitatea de pe teren.

Nu trebuie să uităm de grija pentru mediu înconjurător, noi colaborăm cu unităţi de reciclare iar echipamentele comercializate sunt toate selectate ţinând cont ce acest aspect important.

Propunerea noastră este pentru un nou mod de a face afaceri în România. Bazându-ne pe respect şi pe seriozitate vom avea cu toţii de câştigat.

Emblema companiei în anul 2007


Emblema companiei în anul 2008

486x100_logo - 2008


Emblema actuală din 2016